Opstaldning i løsdrift

Hos os vil I opleve en aktiv løsdrift og vandrefold med forskellige forhindringer, som hesten også ville møde, hvis den gik frit i naturen. Biodiversiteten har prioriteret højt, for at bringe naturen så meget ind i løsdriften og stedes omgivelser som muligt. For os handler biodiversiteten ikke blot kun om blomster og bier, men om mangfoldigheden i naturen såsom vandløb, fugle, pattedyr, fisk, buske, træer, osv. Derfor har vi lavet masser af øer fyldt med forskellige nordiske blomster, planter og urter, vi har over 170 forskellige arter.

Vi er økologer og derfor bruger vi ikke sprøjtemidler, så vores løsdrift, paddoks og horse park er 100% sprøjtefri.

Alt foder er såvidt mugligt økologisk og vi laver vores egen hø i idylliske og praktiske Morten-Koch-baller. Vores hø er fyld med mange forskellige urter, som er rigtig gode for hesten. Det er altid masser af græs og hø ad libitum tilgængelig for hestene.

Da heste er flokdyr, vil alle ny tilkommende heste langsomt blive integreret til den her eksisterende flok.

Opstaldning i løsdrift, inkl. stråfoder

og fri Mounten Trail Park benyttelse 2.000,- kr

Stalden og alle forhindringer i løsdriften og parken er bygget i lokalt certificeret bæredygtig tømmer og er savet ved et lille lokalt savværk (Kjærgaard’s Naturværksted).

Hvert hest har muligheden at have en boks til sig selv, der er frit tilgængeligt, såved om dagen end på natten. Hestene bestemmer selv, om de vil være ude eller inde.

Lige nu har vi Danmarks største Horse Park på ca 1,4 ha. Selve terrænet er meget kuperet og har en stigning på ca 25 meter, saved i parken end i løsdriften. Alle opstalder har fri træningsmuligheder i Horse Parken.

Vi skifter tit hestens område at gå på, så at det er mest muligt udfordringer mentalt og for kroppens muskel opbygning.

Alle opstaldede heste bliver tilset flere gange dagligt og behandlet som om det er vores egne.

 I 2022 har vi 2 opstaldningspladser at tilbyde, med ca. 3 ha i løsdrift. I løbe af efteråret 2022 / forår 2023 udvider vi stalden med flere pladser og arealet kommer helt op til næsten 10 ha (vi må låne af vores økologiske nabo:)

 

CVR 34 33 23 39

CHR 12 12 94

DK-ØKO-050/11 03 992

 

Nørremøllevej 79 Skallerup

9800 Hjørring  

horselife.moelbjerg@gmail.com

Kurser · Booking

Signe Nørgaard

20 73 87 37

Park · Opstaldning

Jens Nørgaard

20 20 79 16

Kontor · Design

Anna Nørgaard

60 38 38 08